80-90-es    

évek

    Külső lejátszók


      Külön     ablakban


Hallgassa itt nagy idők nagy slágereit!

              

4 évesek
vagyunk!


Hogy fizetni tudjuk a jogdíjakat és a technikai költségeket,  alapítványunk kéri az Ön támogatását is. A nonprofit Rádió Gold működését magánszemélyként és cégként is támogathatja. Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015  Várjuk adója 1%-át is.  Adószámunk:18590867-1-10   Támogatását és az eddigi adományokat is köszönjük.

Kérjük, támogassa online rádiónkat, hogy még sokáig hallgathassa!

60-70-es évek

Az Imola Hotel Platán megálmodói számára nem csupán egy szálloda megépítése volt a cél. Tovább mertek lépni és egy olyan egyedülálló Gyógy- Idegenforgalmi és Rekreációs Központot hívtak életre Eger belvárosában, ahol minden és mindenki a vendégek egyéni igényét, kényelmét és gyógyulását szolgálja a legnagyobb igényességgel.

Szállodánk finom ízlés szerinti modern, letisztult belső terekkel kialakított és egyedi formatervezésű bútorokkal berendezett környezetet biztosít.

A 29 Prémium, 3 Junior és 19 De Luxe lakosztály mindegyike rendelkezik erkéllyel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti oldalon az Eged-hegyre illetve a nyugati oldalon az Egri Termál Fürdő több száz éves platánfáival övezett területére. A számtalan wellness és beauty szolgáltatás ajánlott rekreációs jelleggel, pusztán kikapcsolódni, feltöltődni vágyó felnőtt, 16 éves kor feletti vendégek számára.


Önt is szeretettel várja Eger!

Az Egri Termálfürdő 1932 óta kétféle – kénes és radonos – gyógyvízzel várja a látogatókat. Európai Uniós forrásból az 5 hektáros fürdőben új termálvizes medence, egy két medencés pihenőgalériás fürdőház, egy hárompályás csúszdarendszer medencével, valamint egy bébi élménymedence is épült.  A vendégek kikapcsolódását, gyógyulását immár 12 medence, csúszda, felnőtt-, gyermek- és bébi élménymedence valamint dögönyöző biztosítja egész évben.

A Török Fürdő az 1600-as években épült, Arnaut pasának köszönhetően. Többszöri felújítást, bővítést követően 2009-ben nyerte el jelenlegi formáját. A fürdőben 3 gyógyvizes és 3 ivóvizes medence található.

Az enyhe radon tartalmú gyógyvíz  kiválóan alkalmazható izületi gyulladásos, kopásos betegségek kezelésére.

A  depresszió kezelésében is remek kiegészítő kezelést jelenthet a fürdőzés. Kérjük, támogassa rádiónkat, hogy még sokáig hallgathassa! Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015.

Köszönjük!